M_logo

ONZE SEO DIENSTEN ZIJN NIET VOOR ALLE BEDRIJVEN

We zouden graag iedereen willen helpen die een aanvraag doet naar onze expertise. We selecteren de klanten waar we willen mee werken zeer zorgvuldig. We hebben een lijst van voorwaarden waar moet aan voldaan worden voor we verder gaan. We werken met een beperkt aantal klanten. Zo garanderen we een maximale aandacht voor detail en ultiem succces voor uw bedrijf.

We werken met klanten die:

1. Reeds een aktief en gezond bedrijf zijn. Onze diensten zijn voor bedrijven die al up and running zijn en die simpel weg vlotter willen schakelen en verder willen uitbouwen.

We werken niet samen met:

– Verdien vlug geld websites en bedrijven
– Start Ups

2. Een gestage stroom van potentiële- en nieuwe klanten hebben. Dit wil zeggen dat uw bedrijf reeds adverteerd en verkopen beheerd. Er zijn lopende advertenties, je promoot en je verkoopt uw diensten of producten. Je moet niet de referentie zijn… Je moet alleen AANWEZIG zijn in uw sector.

3. Goede diensten verlenen en een goede reputatie hebben. Alles wat we samen doen zal niet alleen meer verkoop en winst met zich meebrengen, maar we doen het op een manier waar we een massive goodwill creëeren in jouw sector.

Dat is het! Dit zijn al onze voorwaarden.

Voldoe je aan de bovenstaande criteria en je zou ons persoonlijk willen spreken over hoe je ongeloofelijke resultaten kan behalen, dan zijn we blij om voor U wat tijd te blokkeren in onze agenda. Hoe gaan we tewerk: Vul de discovery form in hieronder.

Geen nood, het is simpel en discreet. We willen alleen weten wat U verkoopt, wat wilt U  bereiken en bekijken nauwgezet uw doelen, enz… Daarna leveren we een op maat gemaakt plan om uw omzet te verhogen. Ons eerste telefoontje zal tussen de 30 à 45 minuten in beslag nemen.

Discovery Form

Step 1 of 3

33%
Discovery Page